DOBRODOŠLI v košarkarsko šolo

Dino Murić

Naša košarkarska šola je namenjena otrokom, starim od 6 do 12 let, ki želijo razvijati svoje košarkarske sposobnosti in spoznavati čarobni svet košarkarske igre. Pri nas se bodo otroci učili osnov košarke ter se zabavali ob treningih in igri.

Košarkarska šola Dino Murić ponuja izjemno priložnost za otroke, da se naučijo tehnik in taktik igre ter razvijejo motorične sposobnosti, koordinacijo in ekipni duh. Naša strokovna ekipa trenerjev je specializirana za delo z otroki in bo poskrbela za njihovo varnost, napredek in zabavo na treningih.

Otroci se bodo udeležili treningov dvakrat na teden, kjer se bodo spoznali s številnimi košarkarskimi vajami, igrami in simulacijami pravih tekem. Skozi različne vaje bodo razvijali košarkarske veščine, kot so driblanje, podaje, metanje na koš, obrambne tehnike in še več. Vsak trening bo priložnost za nove izzive, napredovanje in odkrivanje lastnega potenciala.

Ob vpisu v košarkarsko šolo Dino Murić bodo otroci prejeli posebne ugodnosti. Poleg kvalitetnih treningov bodo prejeli tudi košarkarsko majico in torbo za superge, ki jim bosta olajšali in popestrili njihove košarkarske podvige.

Naša košarkarska šola je odlična priložnost, da vaši otroci vstopijo v svet košarke, spoznajo nove prijatelje in se razvijajo tako na košarkarskem kot tudi na osebnem področju. Veselimo se, da bomo lahko skupaj z otroki gradili temelje košarkarske strasti, vztrajnosti in timskih vrednot.

Pridružite se nam v Košarkarski šoli Dino Murić in skupaj bomo ustvarjali nepozabne košarkarske trenutke!

PRIJAVE ODPRTE

Cena košarkarske šole je 55,00€ / mesec (DDV je vključen v ceno)

Za razpisane termine je mogoče oddati prijavo za vašega otroka preko spodnje povezave.